نمک کلوان در انواع وزن ها

این واحد تولیدی در سال ١٣٨٧ با هدف تامین نمک داخل کشور تاسیس گردید.
و از سال ١٣٩١ فاز دوم کارخانه که مخصوص صادرات می باشد راه اندازی شد.
تولید روزانه کارخانه بالغ بر ١١٠ تن در ١٢ نوع سایز نمک می باشد.
تولیدات این مجموعه:
نمک خوراکی
خوراک دام
نمک خبازی
سنگ نمک
نمک صنعتی
نمک ظرفشویی
و…..

نمک تصفیه شده در اوزان ۴٠٠ -٨٠٠و ١٠٠٠ گرمی می باشد که در صورت سفارش در اوزان مختلف بسته بندی خواهد شد.
نمک تصفیه ۴٠٠ گرمی
نمک  تصفیه ٨٠٠ گرمی
نمک تصفیه ١٠٠٠ گرمی

 

خواص و ضرر نمک در انواع غذاها چیست؟

نمک یکی از متداول‌ترین و در عین حال بحث برانگیزترین مواد روی زمین است؛ بدون آن نمی‌توان زندگی کرد و زیادی آن هم باعث مرگ می‌شود. در گذشته بسیار گرانقیمت بوده ولی امروزه چندان بهایی ندارد و سهم عمده‌ی آن صرف مصارف صنعتی می‌شود

بهترین نوع نمک‌، نمک طبیعی است که هیچ‌گونه ید و املاح به آن اضافه نشده باشد؛ در این مطلب به سؤالات مختلف درباره انواع نمک از جمله اینکه آیا مصرف نمک به طور کلی برای بدن مضر یا سودمند است

مصرف “نمک” برای بدن هر فرد ضروری است اما میزان مصرف آن بستگی به مزاج افراد دارد، مزاج سرد و تر و سرد و خشک نیاز بیشتری به نمک دارند و افراد گرم و تر و گرم و خشک کمتر.

افرادی که فشار خون دارند به‌صورت عمومی از هر نوع نمکی باید پرهیز کنند؛ هیچ دلیل علمی مبنی بر این ادعا که نمک دریا فشار خون را پایین می‌آورد، در طب ایرانی وجود ندارد؛ در تمام کتب بیان شده است که اگر شخصی دچار اختلالات قلبی شده است باید از مواد گرم و خشک پرهیز کند از جمله نمک.

بهترین نوع نمک‌، نمک طبیعی است که هیچ‌گونه ید و املاح به آن اضافه نشده باشد

در مورد رابطه نمک با تیروئید باید بگویم که تیروئید یک بیماری هورمونی است که نشات گرفته از اختلالات اندام‌های اصلی مثل قلب،کبد و مغز است و برای تنظیم شدن تیروئید لازم است اختلالات این اندام‌ها برطرف شود‌.

نمکی خوب است که شفاف باشد‌، تلخ نباشد‌، گلو را نزند‌، سفید باشد‌، مواد آلاینده نداشته باشد‌، فسیل حیوانات داخلش نباشد و حیوانی در آن محیط کشته نشده باشد‌.

در کتب طب ایرانی، نمک‌های کوهستان به‌عنوان بهترین نمک و نمک دریا به عنوان بدترین نوع نمک معرفی می‌شوند البته در مورد نمک‌هایی که اکنون در جامعه باب شده باید بگویم که اینها نمک دریاچه هستند‌، دریاچه ارومیه یا قم که چندان ضرر شدیدی ندارند ولی بهتر است که از نمک بهتری استفاده شود.

لازم به ذکر است که نمک دریاچه به نمک ید‌دار ارجحیت دارد و عارضه آن کمتر است اما به‌صورت کلی به‌خاطر املاحی که در آن است همچنین بخاطر مردن حیوانات در آن محیط و در نتیجه به نمک تبدیل شدنشان بهتر است از آن نمک‌ها استفاده نشود.

نمکی که از معادن استخراج می‌شود و سفید است و مواد زائد ندارد، بهترین نمک است

نمک هم عوارض دارد چون گرم و خشک است و چون مزاج قلب گرم و خشک است زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند برای قلب مضر باشد؛ نمک باید به اندازه و طبق مزاج هر فرد مصرف شود؛ افراد سرد و تر بیشتر می‌توانند و افراد گرم‌مزاج هم در حد کم میتوانند از نک معدنی طبیعی استفاده کنند همچنین نمک برای غذاهای لزج که در بدن ایجاد رسوب می‌کنند به عنوان مصلح به کار می‌رود‌.

بدود دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *