آیا شما با تولید عمده نمک تصفیه شده جهرم خالص آشنایی دارید؟ این نمک ها که دارای املاح باارزشی مانند ید هستند را باید چگونه به غذاها اضافه کرد؟
همانطور که می دانید نمک تصفیه شده جهرم خالص که یکی دیگر از نمک های محبوب ایرانی در کنار سایر برندها مانند کریستال، گل ها و تابان و … می باشد، از املاحی مانند ید و پتاسیم غنی بوده که این نشان از اصل بودن این محصول است. نمک تصفیه شده جهرم را باید در اواخر پخت به غذا اضافه نمود.

بدود دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *