نمک شفا دهنده جنجال برانگیز ! همه آنچه در مورد نمک باید بدانید

این نمک از معادن ثبت شده دریاچه ارومیه که قدمتی چند ساله دارند استخراج شده و بعد از عمل آوری بدون استفاده از هر گونه مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان به صورت طبیعی در اندازه های مختلف جهت مصارف غذایی و دارویی بسته بندی می شود.

 

 

دکتر بران والد، فوق تخصص قلب می گوید:
“وجود مقادیر کافی منیزیم، کلسیم و پتاسیم در غذای مصرفی، عامل کاهش فشارخون به مقدار ۴٫۶ میلی متر جیوه در افراد فشار خونی و مقدار ۲٫۵ میلی متر جیوه در انسان های عادی می شود و مهم ترین این عناصر، منیزیم است که مقدار آن در غذای مصرفی روزانه به حدی کم است که قابل ذکر نیست اما
در نمک طعام به وفور یافت می شود.

استاد خدادادی از فعالان پیشتاز تغذیه سالم بالأخره پس از سال ها تحقیق می نویسد:
“ترجیحا از نمک دریا استفاده کنید”

دکتر محمد دریائی متخصص علوم بیولوژیک می نویسد:
“به موجب بررسی های دقیقی که امروزه معمول داشته اند، بیش از پیش وجود نمک را برای ادامه حیات لازم و ضروری تشخیص داده اند.
اما کدام نمک؟؟!!!
ایشان همچنین می نویسد:
“با مصرف نمک طعام فشار خون همیشه ثابت (و تنظیم) باقی می ماند!
همچنین می نویسد:
“نمک دریائی اصل(طبیعی) که از دریاچه های ایران مانند دریاچه ارومیه و دریاچه آران و بیدگل کاشان به صورت طبیعی برداشت شده، حاوی ید و دیگر ریزمغذی های مورد نیاز بدن از جمله منیزیم، کلسیم، پتاسیم، منگنز، روی، سدیم، کلر، گوگرد، سیلیکون، برم، فلوئور، فسفر، وانادیم و مس است!
بدن برای مصرف و متابولیسم عنصر ید، نیازمند حضور مس و منیزیم است یا برای ساخت بافت همبند و استخوانی، سیلیکون لازم دارد.برای تکمیل عمل سنتز نیازمند منگنز، پتاسیم و منیزیم است که متأسفانه تمام این موارد در فرآیند تصفیه نمک از آن جدا شده و فقط کلرورسدیم باقی می ماند!

 

 

بدود دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *