سنگ نمک صورتی

سنگ نمک صورتی هیمالیا خواص نمک هیمالیا؛ نحوه استفاده و خطرات نمک صورتی هیمالیا

سنگ نمک صورتی

نمک صورتی هیمالیا یا نمک هیمالیا نوعی سنگ نمک، از منطقه‌ی پنجاب پاکستان است. باورها و ادعاها در مورد خواص نمک هیمالیا حکایت از سرشار بودن این نمک از مواد معدنی و جلوگیری از کمبود آب بدن دارد. اما نمک صورتی هیمالیا با نمک معمولی چه تفاوتی دارد؟ در این مقاله شما را با خواص نمک هیمالیا، نحوه استفاده و خطرات مصرف نمک هیمالیا آشنا خواهیم کرد.

 

نمک صورتی هیمالیایی چیست‌؟

 

مردم ادعا می‌کنند که این نمک از نمک‌ عادی سالم‌تر است.

 

نمک هیمالیا از نظر شیمیایی به نمک خوراکی معمولی شباهت دارد و دارای ۹۸٪ سدیم کلراید است. سایر مواد نمک شامل مواد‌ معدنی‌ای نظیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم هستند و به‌همین‌خاطر است که رنگ این نمک صورتی کم‌رنگ است. وجود این مواد معدنی دلیل متفاوت بودن مزه‌ی نمک صورتی هیمالیا با نمک‌ معمولی است.

 

مردم از سنگ نمک صورتی هیمالیا و نمک خوراکی معمولی به‌شیوه‌‌ی یکسانی استفاده می‌کنند: در آشپزی و پخت‌و‌پز و نگهداری مواد‌غذایی، مثل غذاهای کنسروی.

 

گاهی‌اوقات از بلوک‌های نمک صورتی برای ساخت ظروف، سطوح و تخته‌های آشپزی استفاده می‌کنند؛ بعضی‌ از مردم به‌عنوان نمک‌ حمام نیز از آن مصرف می‌کنند. جاشمعی و چراغ‌‌هایی ساخته‌شده از نمک صورتی هم وجود دارند.

 

چرا بدن ما به نمک احتیاج دارد؟

سدیم ماده‌ی معدنی حیاتی‌ای برای بدن ماست و بدن برای فرایند‌های مختلفی ازجمله موارد زیر به آن احتیاج دارد:

 

کشش و انبساط عضلات؛

حفظ تعادل آب بدن و جلوگیری از کم شدن آب بدن؛

ارسال ضربان‌های سیستم عصبی؛

جلوگیری از فشار خون

سنگ نمک صورتی

 

 

بدود دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *