Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 16 in /home/dxsqphak/domains/namakiha.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 990 Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 16 in /home/dxsqphak/domains/namakiha.ir/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 990 روش تولید و پخش نمک اپسوم - نمک سمنان

روش تولید و پخش نمک اپسوم

روش تولید نمک اپسوم (منیزیم سولفات)

سولفات منیزیم دارای ۷ مولکول آب تبلور را می توان از واکنش سولفوریک اسید با منیزیم کربنات یا منیزیم اکسید تهیه کرد. هرچند به صورت مستقیم از منابع طبیعی نیز به دست می آید. سولفات منیزیم بدون آب تبلور فقط با دهیدراته کردن (بی آب کردن) سولفات منیزیم آبدار به دست می آید.

روش تولید نمک اپسوم (منیزیم سولفات)

نمک اپسوم چیست؟

نمک اپسوم یا اپسوم سالت (به انگلیسی : epsom salt) که به نام نمک حمام هم شناخته می شود از کریستال های کوچک و بی رنگ تشکیل شده که مانند نمک خوراکی به نظر می رسد اما به جای سدیم کلرید از منیزیم سولفات تشکیل شده است.

ترکیب شیمیایی نمک اپسوم شامل منیزیم، اکسیژن و گوگرد می شود، این نمک اولین بار در اپسوم، ساری انگلستان از تقطیر آب به دست آمد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما