نمک یددار بسته بندی پوسان
ید یکی از ریز مغذیهای ضروری است که باید روزانه مصرف شود. کمبود ید از شایعترین علل قابل پیشگیری آسیبهای مغزی در دنیای امروزی است. به گفته کارشناسان تغذیه؛ گرچه نمک باید بسیار کم مصرف شود ولی همان مقدار کم حتماً باید تصفیه شده و یددار باشد.
نمک ید دار اصل به نمک هایی گفته می شود که بسیار اصل و با کیفیت بوده و از کمترین ناخالصی در این نوع نمک ها دیده می شود. به همین جهت بازار خرید نمک ید داره اصل بسیار پر رونق بوده و هر ساله تعداد بسیار زیادی از مشتریان نمک ید دار به خرید عمده و کلی از این محصول می پردازند. از دلایل این خرید می توان به کیفیت و همچنین بسته بندی های بسیار خوب نمکهای یددار پرداخت. به علاوه همانطور که بارز است وجود ید در نمک و اصالت نمک برای پخت غذای سالم بسیار ضروری و حائز اهمیت است.
راه های تشخیص نمک یددار پوسان اصل
راههای زیادی برای خرید نمک اصل وجود دارد که بسیاری از خریداران به این راه ها آشنا نیستند،ما در این مطلب قصد داریم یک هایی که این ویژگی ها را بررسی کنیم و به شرح این ویژگی ها بپردازیم. پس تا پایان مطلب برای داشتن خریدی بهتر از نمک یددار با ما همراه بمانید.
اولین ویژگی که یک نمک اصل میتواند داشته باشد این است که،تمام دانه های تشکیل دهنده نمک باید یک اندازه باشندو هیچ گونه نابرابری در اندازه دانههای نمک دیده نشود این یکی از ویژگی هایی است که نشان می دهد نمکی که تهیه کرده این نمکی اصل و قابل اطمینان است و برای سلامتی ما مشکل ایجاد نمیکند.
دومین ویژگی که موجب می شود یک نمک اصل باشد این است که نمک اصل به هیچ وجه دارای گلولگی یا چسبیدگی دانههای نمک نمی شود. به عبارت دیگر می توان گفت نمک هایی وجود دارند که قسمتی از آنها مانند سنگ نمک به یکدیگر می چسبد و به قدری سفت می شود که در هنگام پخت و پز ممکن است موجب شوری غذا شود. این نمک نمک اصلی نبوده و بسیار کیفیت پایینی دارد.
یکی دیگر از مشخصاتی که موجب می شود نمک نمک اصلی باشد،این است که نمک به هیچ وجه فاسد یا دچار کپک زدگی و گندیدگی نشود. خالی از لطف نیست که از ضرب المثلی قدیمی و اصیل ایرانی یاد کنیم که می گوید،هرچه بگندد نمکش میزنند وای از آن روز که بگندد نمک.این ضرب المثل نشان دهنده این است که ایرانیان از دیرباز میدانستند که نمک عنصر غیر فاسد شدنی و مقاوم است بنابراین نمک طبیعی و اصل به هیچ وجه دچار گندیدگی و خراب شدگی نمیشود.
بدود دیدگاه