آشنایی با سنگ نمک نارنجی

سنگ های نمکی که از معادن استخراج  می شوند، ممکن است رنگ های گوناگون و متنوعی داشته باشند. بر حسب نوع املاح و عناصر تشکیل دهنده سنگ نمک، این نوع سنگ ممکن است به رنگ های مختلفی دیده شود. بلورهای آبی، نانجی، قرمز، قهوه ای و … از جمله رنگ هایی هستند که سنگ های نمک ممکن است به خود بگیرند.

هر کدام از این سنگ ها با رنگ های خاص، فواید خاصی دارند و می توانند در سلامت بدن تاثیر گذار باشند. به عنوان مثال سنگ نمک نارنجی می تواند در القای حس امنیت و بهبود وضعیت اعصاب و روان فرد و آرامش او بسیار موثر واقع شود. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا شما را با  سنگ نمک نارنجی آشنا کنیم.

 

چگونگی تشکیل سنگ نمک رنگی

همان طوری که در پاراگراف قبلی نیز اشاره کردیم، سنگ های نمک بسته به محلی که در آن تشکیل شده اند، می توانند رنگ های گوناگون و متفاوتی داشته باشند به عنوان مثال رنگ آبی به دلیل وجود یون پتاسیم بالا در آن است که باعث ایجاد بلور های آبی رنگ زیبا و خیره کننده می شود.

همچنین سنگ نمک نارنجی و قرمز نیز به دلیل وجود عنصر آهن در آن است که هر چه مقدار این عنصر در آن بیشتر باشد، رنگ قرمز آن تیره تر و پر رنگ تر خواهد بود.

کاربرد سنگ نمک نارنجی

سنگ نمک نارنجی به دلیل رنگ بسیار زیبا و  خیره کندده ای که دارد، برای تولید وسایل تزئینی از جمله آباژور های سنگ نمک، چراغ های خواب سنگ نمک و تندیس های نمکی مورد استفاده قرار گرفته و استفاده از  آن بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

کاربرد سنگ نمک نارنجی برای تولید چراغ خواب سنگ نمک یکی از مهمترین و اصلی ترین کاربرد های این سنگ نمک در داخل کشور است البته میزان استفاده از سنگ نمک نارنجی برای ساخت و تولید آجر نمک بسیار بیشتر است.

 

امروزه شرکت های بسیاری در سراسر ایران به دنبال تولید و فروش این محصول و کسب درآمد بالا از این راه می باشند که جهت این امر می توانند سنگ نمک نارنجی صادراتی را از طریق مجموعه کارخانجات نمک سمنان سفارش دهند.

 

بازار صادراتی سنگ نمک صورتی

سنگ نمک صورتی که به اسم سنگ نمک هیمالیا نیز شناخته می شود یکی دیگر از انواع سنگ  نمک هایی است که درایران به وفور وجود داشته و از معادن سنگ نمک استخراج شده و به فروش می رسد.

 

میزان استخراج سنگ نمک های نارنجی رنگ به اندازه ای است که علاوه بر تامین نیاز داخل کشور، میتواند به عنوان یک محصول صارداتی به کشورهای مختلف جهان و علی الخصوص کشور های ترکیه و هند نیز صادر شود.

 

بدود دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *